تنظف الفرخة جيدا وتغسل بالدقيق والملح والليمون
تتبل بالتتبيلة الاتيه :
ملح
فلفل
كمون
جنزبيل
زعفران
سماق
قرفة
قرنفل
ملح ليمون
ماء البصل
ثوم مهروس
خل
زيت زيتون
عصير ليمون
نعناع جاف
زعتر
كسبرة
صلصة طماطم
(معلش التوابل كتير شويه بش طعمها يستاهل)
بعد ذلك توضع الفرخة بالثلاجة 4 ساعات .
توضع كميه من الماء فى الصنيه وتوضع بها زجاجة ( من الزجاج )
وتملىء نصفها بالماء ويمكن وضع ليمون او بقدونس او شبت داخل الزجاجة . ثم توضع الفرخة على الزجاجة وتدخل الفرن حوالى ساعة او لحد ما تتحمر .
وبالهنا والشفا
مطبخ اميرة